Ta en prat

Sats på skrivedrømmen din!

Ingrid Sande Larsen, Skrivelivet

Jeg heter Ingrid, og jeg har skrevet hele livet.

 

Om meg

 

Jeg er forfatter. Jeg pleier å si at jeg har skrevet hele livet, og da juger jeg ikke. Men det føles likevel ikke helt sant.

Jeg skrev på jobb. Artikler, pressemeldinger, markedstekster, salgspitcher og mye mer. Som redaktør, språkvasker, korrekturleser, sparringspartner og venn hjalp jeg andre med å få tekstene deres bedre. 

Men å skrive for min egen del? Å skape noe som bare var mitt? Knapt nok noe.

Et skriveliv som er mitt

Jeg prøvde, men en stemme sa til meg at jeg ikke var god nok. Summen av fordommer, negative tilbakemeldinger fra andre og forestillinger om hvordan tekster skulle være, stoppet meg. Aller mest ødela mine egne, vrange forestillinger om hvem jeg var og hvilken verdi jeg hadde.

Jeg kjente Arne fra før, men vi fant hverandre på en ny måte og ble kjærester. Så fant vi hverandre på enda en ny måte, gjennom skrivingen. Et romanunivers var født, og et forfatterpseudonym, Maarten de Mol. Vi ga ut spenningsromanen «Overløperen» i 2022, og en ny bok er på vei.

For meg løsnet det med skrivingen, for alvor. Å være to var viktig, ingen tvil om det. Men hva var det som egentlig skjedde, inni meg? Jeg tenkte, reflekterte, kom fram til mye og fikk lyspærer over hodet. Jeg hørte på mange podcaster og hadde syslet med tanken på å starte en selv. Plutselig satt det: En skrivepodcast! Skrivelivet var født.

Gjennom podcasten og sosiale medier fikk jeg kontakt med massevis av nydelige skrivefolk og etterspørsel etter tjenester som jeg begynte å tilby. Nå er Skrivelivet et lite samfunn av folk som finner ny tro på seg selv som skrivende. Jeg hjelper andre med manus, workshops og en-til-en.

 

Dette kan jeg

  • Jeg vet det meste om å være i de dypeste dalene i skriveprosessen og hvordan man kommer seg opp igjen.
  • Jeg har gitt ut bok på eget mikroforlag, så jeg kjenner til hva som er lurt og hva du må unngå.
  • Jeg har formidlet og markedsført i mange år, så jeg vet hvordan du skal bli tryggere på å markedsføre og selge ved å bruke det du kan best som forfatter – tekst.
  • Jeg har hjulpet mange med å stå stødig i egne tekster og egen formidling om boka de har kjempet hardt og lenge for å gi ut.  
  • Jeg formidler mye selv og holder gjerne kurs, foredrag og workshops eller leder samtaler om bøker, skriveprosess, markedsføring og selvpublisering.
  • Om du vil se hva jeg kan med et tradisjonelt oppsett, kikk på CV-et mitt eller LinkedIn-profilen min
Ingrids CV

Inspirasjon og støtte
 

Skrivelivet Sammen


Skriv med fine folk flere ganger i uka, spør meg i kontortiden og få webinarer og coaching.

 

Bli med?
Hjelp til ditt manus

Få 1, 3 eller 5 A4-siders tilbakemelding på akkurat det du lurer på om teksten din.

 

Les mer
Podcast

Skrivelivet handler om alle sider ved det å skrive, med meg og noen ganger gjester. Hør på og bli inspirert!

 

Lytt og abonner

Hold deg oppdatert

 

Få gode tilbud, gratis guider og annet interessant om alle sider ved det å skrive.

 

E-postadressen brukes kun til å sende ut nyhetsbrev. Du kan melde deg av når som helst.