top of page

Vekk med djevelen som sluker skrivetid!


djevel, fork, megafon
Få denne ned fra skulderen! Foto: Storyblocks

En viktig ting som tar fra deg skrivetid, er smådjevelen på skulderen din. Den som snakker deg ned og sier at du er ubrukelig, du vet. Noen ganger har den megafon og overdøver alt annet du måtte tenke på. Hvordan skal du få den vekk? Jeg kommer med et tips denne episoden av Skrivelivet, som handler om hvordan du skal få tid til å skrive.


Foto: Eirin Dahl. Manuskonsulent Ingrid som smiler mot kamera.

Hvem er jeg?

Jeg heter Ingrid Sande Larsen, og jeg har skrevet hele livet.

I mange år har jeg jobbet med tekst på forskjellige måter, som journalist, pr-rådgiver, markedssjef, informasjonssjef, tegneserieredaktør, manuskonsulent, oversetter, språkvasker og korrekturleser. 

Nå er jeg i gang med å skrive skjønnlitteratur, etter mange år uten selvtillit på det området. Da jeg kom skikkelig i gang, tenkte jeg mye på hvorfor det hadde løsnet og bestemte meg for å hjelpe andre. Det gjør jeg gjennom

Foto: Eirin Dahl

Kontakt

Lurer du på noe?

Send en e-post til skriveliv1@gmail.com.

  • Spotify Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
bottom of page