top of page

Triks i skriveprosessen


hjerne, tegning, skriveprosess, effektivt, jobbe
Å jobbe med og ikke mot hjernen gjør det lettere å jobbe, og å skrive. Foto: Storyblocks

Jeg blir fascinert av hvordan man kan bruke det man vet om hjernen til å jobbe bedre og skrive bedre. Ved å vite hvordan man lærer, skjønner man lettere hva man skal gjøre når noe går en imot. 


Når jeg viker unna en oppgave jeg ikke liker, er det rett og slett fordi et område i hjernen sender ut smertesignaler. Man kan ikke lure hjernen eller jobbe mot den, men man kan jobbe med den og dermed oppleve framgang.


Nevnt i episoden


Foto: Eirin Dahl. Manuskonsulent Ingrid som smiler mot kamera.

Hvem er jeg?

Jeg heter Ingrid Sande Larsen, og jeg har skrevet hele livet.

I mange år har jeg jobbet med tekst på forskjellige måter, som journalist, pr-rådgiver, markedssjef, informasjonssjef, tegneserieredaktør, manuskonsulent, oversetter, språkvasker og korrekturleser. 

Nå er jeg i gang med å skrive skjønnlitteratur, etter mange år uten selvtillit på det området. Da jeg kom skikkelig i gang, tenkte jeg mye på hvorfor det hadde løsnet og bestemte meg for å hjelpe andre. Det gjør jeg gjennom

Foto: Eirin Dahl

Kontakt

Lurer du på noe?

Send en e-post til skriveliv1@gmail.com.

  • Spotify Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
bottom of page