top of page

Slutt å scrolle


Agnes Ravatn. Foto: Marius Viken

Jeg leste Agnes Ravatns «Operasjon sjøldisiplin» med stor glede og nytte da den kom i 2014, men det er all grunn til å ta den fram med jevne mellomrom.


Hør episode 27


Hvordan havnet vi der at vi må ta tusenvis av valg hver dag som sliter oss ut? Hvorfor lar vi tidstyvene rappe den dyrebare skrivetiden vår? Ravatn har gått grundig til verks. Hør denne episoden med hennes tips og mine refleksjoner. Ta gjerne notater underveis. Helst for hånd, så du ikke lar deg distrahere til å multitaske og scrolle samtidig som du lytter og skriver.


Om Operasjon Sjølvdisiplin og Agnes Ravatn hos Samlaget


Foto av Agnes Ravatn: Marius Viken

Foto: Eirin Dahl. Manuskonsulent Ingrid som smiler mot kamera.

Hvem er jeg?

Jeg heter Ingrid Sande Larsen, og jeg har skrevet hele livet.

I mange år har jeg jobbet med tekst på forskjellige måter, som journalist, pr-rådgiver, markedssjef, informasjonssjef, tegneserieredaktør, manuskonsulent, oversetter, språkvasker og korrekturleser. 

Nå er jeg i gang med å skrive skjønnlitteratur, etter mange år uten selvtillit på det området. Da jeg kom skikkelig i gang, tenkte jeg mye på hvorfor det hadde løsnet og bestemte meg for å hjelpe andre. Det gjør jeg gjennom

Foto: Eirin Dahl

Kontakt

Lurer du på noe?

Send en e-post til skriveliv1@gmail.com.

  • Spotify Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
bottom of page