top of page

Skrivetid handler ikke om tidOK, noen ganger dreier det seg ganske enkelt om å plotte inn en eller flere timer til skriving i kalenderen. Om å få livets Tetris-brikker til å gå opp.


Hør episode 36: Skrivetid handler ikke om tid

Men når du tenker deg om, har du helt sikkert opplevd at du ikke har kommet så langt som til kalenderen. Eller et eller annet har kommet i veien for deg når du først har satt av tid. Det kan være prioriteringer, fristelser, djevelen på skulderen, den indre kritikeren eller noe du synes er så vanskelig at du går i lange buer utenom.


  • Hva skal du gjøre for å klare å prioritere?

  • Hvordan skal du takle djevelen og kritikeren?


De to er nemlig ikke den samme skapningen, selv om de er i slekt. Hva skal du gjøre med de sidene ved skriving som du synes er vanskelig, og som hindrer skrivelivet ditt i å bli så godt som det kan bli?


Jeg har neppe alle svarene, men jeg tror og håper at du finner noe som er nyttig i denne episoden.


Nevnt i episoden

Foto: Eirin Dahl. Manuskonsulent Ingrid som smiler mot kamera.

Hvem er jeg?

Jeg heter Ingrid Sande Larsen, og jeg har skrevet hele livet.

I mange år har jeg jobbet med tekst på forskjellige måter, som journalist, pr-rådgiver, markedssjef, informasjonssjef, tegneserieredaktør, manuskonsulent, oversetter, språkvasker og korrekturleser. 

Nå er jeg i gang med å skrive skjønnlitteratur, etter mange år uten selvtillit på det området. Da jeg kom skikkelig i gang, tenkte jeg mye på hvorfor det hadde løsnet og bestemte meg for å hjelpe andre. Det gjør jeg gjennom

Foto: Eirin Dahl

Kontakt

Lurer du på noe?

Send en e-post til skriveliv1@gmail.com.

  • Spotify Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
bottom of page