top of page

Skriv så du blir husket


«Jeg vil gjerne forme setninger som graverer seg inn i andre. Langt større enn å høre eller lese at jeg har en god penn, er det å oppleve at noen husker ordrett en setning jeg formet for 25 år siden.»


Hør episode 23


Dette skriver Niels Christian Geelmuyden i Skrivekunstens hemmeligheter. Med det er han inne på noe av det vi sannsynligvis drømmer om som skrivende, at noen skal huske det vi gjør. At vi skal sette spor etter oss.

Det er ikke lett. Men dersom vi lærer oss å mestre så mange som mulig av skrivekunstens hemmeligheter, kan vi komme et godt stykke på vei. Hør episoden hvor jeg går gjennom boka. Jeg er kritisk til noe, men først og fremst er jeg full av lovord og plukker fram et par passasjer jeg liker ekstra godt.


//Boka er mottatt som anmeldereksemplar fra Cappelen Damm.

Foto: Eirin Dahl. Manuskonsulent Ingrid som smiler mot kamera.

Hvem er jeg?

Jeg heter Ingrid Sande Larsen, og jeg har skrevet hele livet.

I mange år har jeg jobbet med tekst på forskjellige måter, som journalist, pr-rådgiver, markedssjef, informasjonssjef, tegneserieredaktør, manuskonsulent, oversetter, språkvasker og korrekturleser. 

Nå er jeg i gang med å skrive skjønnlitteratur, etter mange år uten selvtillit på det området. Da jeg kom skikkelig i gang, tenkte jeg mye på hvorfor det hadde løsnet og bestemte meg for å hjelpe andre. Det gjør jeg gjennom

Foto: Eirin Dahl

Kontakt

Lurer du på noe?

Send en e-post til skriveliv1@gmail.com.

  • Spotify Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
bottom of page