top of page

Skriv, men ikke brennEn tid har jeg brukt Sharon Jones' bok Skriv og brenn for å se om den kan være nyttig innen skrivepraksisen. Det er ikke en bok om skrivekunst i seg selv, men personlige ting om deg og dine minner og preferanser.


Hør episode 24


Hvis du trenger en idégenerator eller vil bli bedre kjent med deg selv, kan den være noe. Hvis du ønsker velformulerte råd av mer konkret art når det gjelder skriveprosessen og -håndverket, vil jeg styre deg i retning av noen andre bøker og podcaster og andre episoder av Skrivelivet.


Hør om du får noen nye ideer eller blir inspirert til å bli bedre kjent med deg selv av episoden. Det er fra dine egne erfaringer du blåser liv inn i tekstene dine, og da kan det være grunn til å ta en litt nærmere titt på dem.


//Boka er mottatt som anmeldereksemplar fra Strawberry Publishing.


Foto: Eirin Dahl. Manuskonsulent Ingrid som smiler mot kamera.

Hvem er jeg?

Jeg heter Ingrid Sande Larsen, og jeg har skrevet hele livet.

I mange år har jeg jobbet med tekst på forskjellige måter, som journalist, pr-rådgiver, markedssjef, informasjonssjef, tegneserieredaktør, manuskonsulent, oversetter, språkvasker og korrekturleser. 

Nå er jeg i gang med å skrive skjønnlitteratur, etter mange år uten selvtillit på det området. Da jeg kom skikkelig i gang, tenkte jeg mye på hvorfor det hadde løsnet og bestemte meg for å hjelpe andre. Det gjør jeg gjennom

Foto: Eirin Dahl

Kontakt

Lurer du på noe?

Send en e-post til skriveliv1@gmail.com.

  • Spotify Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
bottom of page