top of page

Selvpublisering eller forlag?


Akkurat nå er jeg der mange andre er. Jeg stiller meg et stort spørsmål: Selvpublisering eller gi ut på forlag?


Hør episode 42 hvor jeg snakker om forlag eller gi ut selv


Mange mener mye om dette, i samtaler, artikler og kommentarfelt. Jeg merker at jeg blir litt provosert av noe av det og finner ut hvorfor.


Spørsmålet er av den typen som virkelig ikke har noe fasitsvar, men hvor man før eller siden må lande på et svar.


Kjernespørsmålene for forfattere som vil gi ut bok og for forlag er i bunn og grunn de samme: Våger vi å ta sjansen på denne utgivelsen? Skal vi legge ned masse tid, innsats og penger for å få denne boka ut i verden? Er det verdt det?Jeg forteller om hvordan jeg tenker rundt dette og hvilke kontrollspørsmål du bør stille deg selv ut over disse.Lenker om forlag og selvpublisering

Foto: Eirin Dahl. Manuskonsulent Ingrid som smiler mot kamera.

Hvem er jeg?

Jeg heter Ingrid Sande Larsen, og jeg har skrevet hele livet.

I mange år har jeg jobbet med tekst på forskjellige måter, som journalist, pr-rådgiver, markedssjef, informasjonssjef, tegneserieredaktør, manuskonsulent, oversetter, språkvasker og korrekturleser. 

Nå er jeg i gang med å skrive skjønnlitteratur, etter mange år uten selvtillit på det området. Da jeg kom skikkelig i gang, tenkte jeg mye på hvorfor det hadde løsnet og bestemte meg for å hjelpe andre. Det gjør jeg gjennom

Foto: Eirin Dahl

Kontakt

Lurer du på noe?

Send en e-post til skriveliv1@gmail.com.

  • Spotify Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
bottom of page