top of page

Selvhjelp - men ikke som du tror


Photo: Ad Meskens / Wikimedia Commons
Marcus Aurelius. Ikke bare romersk keiser, han kunne skrive også. Foto: Ad Meskens/Wikimedia Commons

Marcus Aurelius var en romersk keiser som regjerte mellom 161 og 180 e.Kr. Og han kunne jaggu meg skrive også. "Til meg selv" er en samling av notater han gjorde hver eneste kveld. Noen av dem kan fortelle oss som vil ta skrivingen et sted mye om å være trygge i oss selv, uansett hva som måtte skje på alle kanter.


I denne lille podkastepisoden får du en slags "selvhjelp for forfattere" i miniatyr, basert på to tusen ord gamle kloke ord som egner seg forunderlig godt på Instagram. God fornøyelse!


Hør episode 16


Nevnt i episoden og nyttige lenker

Marcus Aurelius: Til meg selv

Business Insider: Sju ting du kan lære av stoikerne

Agnes Ravatn: Stoisk uro anmeldt i Dagbladet

Wikipedia: Marcus Aurelius


//Episoden inneholder omtale av en bok jeg har fått som anmeldereksemplar av Cappelen Damm.

Foto: Eirin Dahl. Manuskonsulent Ingrid som smiler mot kamera.

Hvem er jeg?

Jeg heter Ingrid Sande Larsen, og jeg har skrevet hele livet.

I mange år har jeg jobbet med tekst på forskjellige måter, som journalist, pr-rådgiver, markedssjef, informasjonssjef, tegneserieredaktør, manuskonsulent, oversetter, språkvasker og korrekturleser. 

Nå er jeg i gang med å skrive skjønnlitteratur, etter mange år uten selvtillit på det området. Da jeg kom skikkelig i gang, tenkte jeg mye på hvorfor det hadde løsnet og bestemte meg for å hjelpe andre. Det gjør jeg gjennom

Foto: Eirin Dahl

Kontakt

Lurer du på noe?

Send en e-post til skriveliv1@gmail.com.

  • Spotify Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
bottom of page