top of page

Mentaltrening for forfattere


Har vi som skriver egentlig noe å lære av en mentaltrener som roper at "det er bare å gønne på"?I Mental rehab forteller mentaltreneren Erik Bertrand Larssen i fem steg hvordan du kan få "en fantastisk hverdag". Utgangspunktet for boka er en voldsom personlig nedtur, livshendelser som gjør at han befinner seg helt på bånn. Hvordan kommer man seg videre derfra? Hvordan ser mentaltrening ut fra dette perspektivet?


For oss som skriver, er det viktige ting å ta med seg fra boka, slik jeg ser det. Når det gjelder mål og hvordan vi kommer dit. Og noe av det Bertrand skriver om sårbarhet gir ekstra gjenklang hos meg. Jeg finner også en likhet mellom kampsporten Mixed Martial Arts og selvhjelp. Hør episoden av Skrivelivet podcast for mer om dette.


//Jeg har fått "Mental rehab" som anmeldereksemplar fra forlaget.


*

Sliter du med noe som blir for stort for deg? Trenger du å snakke med noen om din psykiske helse? Kontakt fastlegen for å få henvisning til en terapeut eller ring Mental Helses døgnåpne telefon: 116 123.Foto: Eirin Dahl. Manuskonsulent Ingrid som smiler mot kamera.

Hvem er jeg?

Jeg heter Ingrid Sande Larsen, og jeg har skrevet hele livet.

I mange år har jeg jobbet med tekst på forskjellige måter, som journalist, pr-rådgiver, markedssjef, informasjonssjef, tegneserieredaktør, manuskonsulent, oversetter, språkvasker og korrekturleser. 

Nå er jeg i gang med å skrive skjønnlitteratur, etter mange år uten selvtillit på det området. Da jeg kom skikkelig i gang, tenkte jeg mye på hvorfor det hadde løsnet og bestemte meg for å hjelpe andre. Det gjør jeg gjennom

Foto: Eirin Dahl

Kontakt

Lurer du på noe?

Send en e-post til skriveliv1@gmail.com.

  • Spotify Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
bottom of page