top of page

Les, les, les!


katt som leser, lesing, hva skal jeg lese, hva bør jeg lese, lesetips for forfattere
Les, og bruk det du leser! Foto: Storyblocks


Noen bøker er sånn at du knapt kan vente til neste gang du får satt deg ned og lest videre. Ville det ikke være herlig om du som skrivende kunne gjort det for andre - skrevet noe de bare lese?


Et råd mange forfattere og skrivelærere gir, er “les, les, les!” Greit nok, det, men hva skal du gjøre når du har lukket en god bok og setter deg til mac-en eller pc-en? I denne episoden snakker jeg om hvordan du kan bruke dine egne leseropplevelser til å blåse liv inn i din egen skriving. Jeg forteller om bøker jeg har slukt det siste året og hva jeg har tatt med meg videre fra dem.


Nevnt i episoden
Foto: Eirin Dahl. Manuskonsulent Ingrid som smiler mot kamera.

Hvem er jeg?

Jeg heter Ingrid Sande Larsen, og jeg har skrevet hele livet.

I mange år har jeg jobbet med tekst på forskjellige måter, som journalist, pr-rådgiver, markedssjef, informasjonssjef, tegneserieredaktør, manuskonsulent, oversetter, språkvasker og korrekturleser. 

Nå er jeg i gang med å skrive skjønnlitteratur, etter mange år uten selvtillit på det området. Da jeg kom skikkelig i gang, tenkte jeg mye på hvorfor det hadde løsnet og bestemte meg for å hjelpe andre. Det gjør jeg gjennom

Foto: Eirin Dahl

Kontakt

Lurer du på noe?

Send en e-post til skriveliv1@gmail.com.

  • Spotify Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
bottom of page