top of page

Hvorfor jeg ikke skrev


Ingrid sitter i sofaen og kikker ut i rommet. Hun forteller om sin skrivehistorie.

Jeg sier at jeg har skrevet hele livet. Det er sant. Men jeg klarer ikke å si det uten å kjenne på en viss bismak.


Hør episode 33: Min skrivehistorie


På mitt CV er det fullt av punkter som både i teori og praksis tilsier at jeg kan veldig mye om alle sider ved det å skrive. For all del, det kan jeg. Men å skrive for min egen del, å uttrykke kreativiteten min basert på hva jeg ønsket og ville utvikle helt selv, det var vanskelig. I perioder var det helt umulig. Hva andre mente og tenkte, eller hva jeg trodde de mente og tenkte, fikk så sterkt fotfeste at det satte seg fast i meg. Til slutt ga jeg opp skrivingen før jeg hadde begynt.


I denne episoden deler jeg min egen skrivehistorie. Jeg tror nemlig at det er noe for andre å lære av den. Jeg har også fundert meg fram til en måte å tenke om skrivelivet på som jeg også tror at andre kan ha utbytte av.


Likner min historie på din? Eller har du på en annen måte opplevd en stopp i skrivingen som du ønsker å komme deg videre fra?


Hør episoden, hvor jeg også letter på sløret om planer jeg har om å starte med veiledning en-til-en, for at du skal få et så godt skriveliv som mulig. Kontakt meg ved å sende en e-post til skriveliv1@gmail.com, så får du vite mer.


Foto: Eirin Dahl. Manuskonsulent Ingrid som smiler mot kamera.

Hvem er jeg?

Jeg heter Ingrid Sande Larsen, og jeg har skrevet hele livet.

I mange år har jeg jobbet med tekst på forskjellige måter, som journalist, pr-rådgiver, markedssjef, informasjonssjef, tegneserieredaktør, manuskonsulent, oversetter, språkvasker og korrekturleser. 

Nå er jeg i gang med å skrive skjønnlitteratur, etter mange år uten selvtillit på det området. Da jeg kom skikkelig i gang, tenkte jeg mye på hvorfor det hadde løsnet og bestemte meg for å hjelpe andre. Det gjør jeg gjennom

Foto: Eirin Dahl

Kontakt

Lurer du på noe?

Send en e-post til skriveliv1@gmail.com.

  • Spotify Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
bottom of page