top of page

Hvordan finner du det gode skrivelivet?Dame som ligger på magen i en park, men skrivebok og penn i hendene.

En måte kan være å høre litt på hva psykologer og forskere har forsket seg fram til av lure ting.


Hør episode 37: Det gode skrivelivet


Men altså: Meningen er ikke at skrivelivet skal være en konstant følelse av eufori og flytsone. Det er det vel ingen som tror på heller.


Denne episoden ser heller nærmere på hvordan noen forskere har undersøkt seg fram til hvilke elementer «det gode livet» består av, hva vi bør gjøre og hva vi bør unngå for å oppnå det. Jeg snakker om dette og om hvordan funnene og tipsene lar seg overføre til skrivelivet.


Hva bør du gjøre mer av? Og selv om du nå tilegner deg mer kunnskap om et viktig tema, er det ikke alltid at kunnskap er svaret. Hvorfor ikke?


Nevnt i episoden


Foto: Eirin Dahl. Manuskonsulent Ingrid som smiler mot kamera.

Hvem er jeg?

Jeg heter Ingrid Sande Larsen, og jeg har skrevet hele livet.

I mange år har jeg jobbet med tekst på forskjellige måter, som journalist, pr-rådgiver, markedssjef, informasjonssjef, tegneserieredaktør, manuskonsulent, oversetter, språkvasker og korrekturleser. 

Nå er jeg i gang med å skrive skjønnlitteratur, etter mange år uten selvtillit på det området. Da jeg kom skikkelig i gang, tenkte jeg mye på hvorfor det hadde løsnet og bestemte meg for å hjelpe andre. Det gjør jeg gjennom

Foto: Eirin Dahl

Kontakt

Lurer du på noe?

Send en e-post til skriveliv1@gmail.com.

  • Spotify Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
bottom of page