top of page

Hva er det som stopper deg?


Stoppknapp, skrivesperre, kommer ikke videre med skriving
Hva er det som gjør at det stopper opp i skrivingen? Finn ut hva det er, og se om du kan gjøre noe med det! Foto: Storyblocks


Hva gjør at du ikke får skrevet eller at du kommer deg videre med prosjektet ditt? Kanskje du synes det er skummelt å bli vurdert, eller du vet ikke hvem du skal spørre. En negativ tilbakemelding har sendt deg rett ned i kjelleren. Eller kanskje du tenker “Jeg skulle satset på skriving i tjueårene, og nå er jeg 42. Det er altfor sent!”


Disse tankene snakker jeg mer om i den siste episoden av Skrivelivet. Du får også noen tips og råd for å komme inn på et nytt og bedre spor med skrivingen.


Nevnt i episodenFacebookgrupper: Skriverne og Indieforfatterforum I begge gruppene må du spørre om å få bli medlem og svare på noen innledende spørsmål. Gruppene er aktive, og det er stor sjanse for å finne noen i samme situasjon som deg som du kan utveksle erfaringer med.


Her er et par steder du kan sende inn manus til konsulentuttalelse mot betaling. Det finnes mange flere - Google er din venn.

//egenreklame: Skrivelivet.no

Foto: Eirin Dahl. Manuskonsulent Ingrid som smiler mot kamera.

Hvem er jeg?

Jeg heter Ingrid Sande Larsen, og jeg har skrevet hele livet.

I mange år har jeg jobbet med tekst på forskjellige måter, som journalist, pr-rådgiver, markedssjef, informasjonssjef, tegneserieredaktør, manuskonsulent, oversetter, språkvasker og korrekturleser. 

Nå er jeg i gang med å skrive skjønnlitteratur, etter mange år uten selvtillit på det området. Da jeg kom skikkelig i gang, tenkte jeg mye på hvorfor det hadde løsnet og bestemte meg for å hjelpe andre. Det gjør jeg gjennom

Foto: Eirin Dahl

Kontakt

Lurer du på noe?

Send en e-post til skriveliv1@gmail.com.

  • Spotify Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
bottom of page