top of page

Gjest: Sunniva Relling Berg


Du har kost deg, slitt, vært frustrert og opplevd eufori i arbeidet med boka di. Så snakker du med en annen som skriver, eller en i bransjen, forteller hva slags bok du gir ut eller skal gi ut og får responsen «å…» eller «ja ja, noen må gjøre det også». Det opplevde Sunniva.Hvorfor sier folk sånt? Hva er det som gjør at de ser så kraftig ned på ungdomsbøker/krim/fantasy/selvpubliserte bøker/serieromaner/tegneserier/fyll inn noe annet uglesett selv? Hva gjør det med oss som skriver?


Sunniva Relling Berg er forfatter og vert for podcasten Skrivesnakk. Vi har begge opplevd situasjonen jeg snakker om innledningsvis. Dette snakket vi om på Instagram og fant ut at det måtte bli en podcast av det.

Nå kan du høre episoden, hvor vi snakker om hva det kan gjøre med skrivende å bli møtt med fordommer og nedlatende holdninger, hvordan man kan bekjempe Janteloven og finne trygghet som forfatter, hva forfattere mener at forfatterrollen innebærer, hvor konservative oppfinnsomme folk kan være og mye annet.

Har du hørt episoden og har noe å si eller spørre om? Svar på denne e-posten eller kommenter på Skrivelivets kontoer på Facebook eller Instagram.

Foto: Eirin Dahl. Manuskonsulent Ingrid som smiler mot kamera.

Hvem er jeg?

Jeg heter Ingrid Sande Larsen, og jeg har skrevet hele livet.

I mange år har jeg jobbet med tekst på forskjellige måter, som journalist, pr-rådgiver, markedssjef, informasjonssjef, tegneserieredaktør, manuskonsulent, oversetter, språkvasker og korrekturleser. 

Nå er jeg i gang med å skrive skjønnlitteratur, etter mange år uten selvtillit på det området. Da jeg kom skikkelig i gang, tenkte jeg mye på hvorfor det hadde løsnet og bestemte meg for å hjelpe andre. Det gjør jeg gjennom

Foto: Eirin Dahl

Kontakt

Lurer du på noe?

Send en e-post til skriveliv1@gmail.com.

  • Spotify Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
bottom of page