top of page

For mye eller for lite research?
Dette er en balansegang som alle som skriver garantert har kjent på. Kanskje du elsker å dykke i kilder, finne nytt stoff og lese videre, men roter deg bort eller tar med for mange inn i manuset. Eller du synes research er et ork og får deg noen nedturer eller ubehagelige overraskelser?


Uansett har du på et eller annet tidspunkt spurt deg selv: Hvor korrekt må det jeg skriver, egentlig være? Jeg forteller hvor jeg og noen andre forfattere står og gir deg noen av mine tips.


Nevnt i episoden
Foto: Eirin Dahl. Manuskonsulent Ingrid som smiler mot kamera.

Hvem er jeg?

Jeg heter Ingrid Sande Larsen, og jeg har skrevet hele livet.

I mange år har jeg jobbet med tekst på forskjellige måter, som journalist, pr-rådgiver, markedssjef, informasjonssjef, tegneserieredaktør, manuskonsulent, oversetter, språkvasker og korrekturleser. 

Nå er jeg i gang med å skrive skjønnlitteratur, etter mange år uten selvtillit på det området. Da jeg kom skikkelig i gang, tenkte jeg mye på hvorfor det hadde løsnet og bestemte meg for å hjelpe andre. Det gjør jeg gjennom

Foto: Eirin Dahl

Kontakt

Lurer du på noe?

Send en e-post til skriveliv1@gmail.com.

  • Spotify Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
bottom of page