top of page

Finn din forfatterstemme


forfatterstemme, finn din stemme, bli forfatter, penn, papir, fyllepenn, skriving
Har du en særegen forfatterstemme, er du nok en god forfatter også. Foto: Storyblocks

Av alle «det er lettere sagt enn gjort» du vil møte i ditt skriveliv, er dette kanskje den største. Skal du finne din forfatterstemme, krever det tid og øvelse. Før du i det hele tatt kommer dit, er det ganske vanskelig å finne ut av hva en forfatterstemme er for noe. Jeg håper og tror at jeg har kommet litt nærmere et svar på det.


I denne episoden leter jeg etter forfatterstemmen i noen fine setninger jeg har bladd fram. Om du er usikker på hvordan din egen forfatterstemme ser ut, gir jeg deg også noen konkrete tips som jeg håper du har nytte av.


Nevnt i episoden

Foto: Eirin Dahl. Manuskonsulent Ingrid som smiler mot kamera.

Hvem er jeg?

Jeg heter Ingrid Sande Larsen, og jeg har skrevet hele livet.

I mange år har jeg jobbet med tekst på forskjellige måter, som journalist, pr-rådgiver, markedssjef, informasjonssjef, tegneserieredaktør, manuskonsulent, oversetter, språkvasker og korrekturleser. 

Nå er jeg i gang med å skrive skjønnlitteratur, etter mange år uten selvtillit på det området. Da jeg kom skikkelig i gang, tenkte jeg mye på hvorfor det hadde løsnet og bestemte meg for å hjelpe andre. Det gjør jeg gjennom

Foto: Eirin Dahl

Kontakt

Lurer du på noe?

Send en e-post til skriveliv1@gmail.com.

  • Spotify Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
bottom of page