top of page

Få styr på teksten din!


begynnelse, midte, slutt, Aristoteles, historie, historiefortelling, handling i roman, handling i novelle
En historie har en begynnelse, en midte og en slutt. Så enkelt, og så vanskelig kan det være. Foto: Storyblocks

Kommer du ikke i gang fordi det går i ball med planleggingen? Har du en stor tekstmengde som er i ferd med å bli for kaotisk? Eller liker du å planlegge skrivingen godt og har lyst på noen flere tips? Jeg forteller litt om hvordan jeg gjør det, hva du må tenke på, hva du kan droppe og om hvordan du kjenner hva som er riktig for deg.


Nevnt i episoden

Foto: Eirin Dahl. Manuskonsulent Ingrid som smiler mot kamera.

Hvem er jeg?

Jeg heter Ingrid Sande Larsen, og jeg har skrevet hele livet.

I mange år har jeg jobbet med tekst på forskjellige måter, som journalist, pr-rådgiver, markedssjef, informasjonssjef, tegneserieredaktør, manuskonsulent, oversetter, språkvasker og korrekturleser. 

Nå er jeg i gang med å skrive skjønnlitteratur, etter mange år uten selvtillit på det området. Da jeg kom skikkelig i gang, tenkte jeg mye på hvorfor det hadde løsnet og bestemte meg for å hjelpe andre. Det gjør jeg gjennom

Foto: Eirin Dahl

Kontakt

Lurer du på noe?

Send en e-post til skriveliv1@gmail.com.

  • Spotify Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
bottom of page