top of page

Det begynner med en idé


Det er her det hele starter. Med ideene. Foto: Storyblocks


Hør episode 1

Får du lyspærer over hodet i ett kjør? Eller har du lyst til å skrive, men har ikke helt tro på ideene som kommer? Jeg gir deg tips og råd og tanker om hva du skal gjøre med det som setter alt i gang, nemlig ideene.


Nevnt i episoden

Om Hilde Østby og boka “Kreativitet”

Jo Nesbø om “Snømannen” til VG

Elizabeth Strout om Olive Kitteridge på Aker brygge, til Bok365

Podcasten “Skriv en bestseller - eller en annan bok”


Foto: Eirin Dahl. Manuskonsulent Ingrid som smiler mot kamera.

Hvem er jeg?

Jeg heter Ingrid Sande Larsen, og jeg har skrevet hele livet.

I mange år har jeg jobbet med tekst på forskjellige måter, som journalist, pr-rådgiver, markedssjef, informasjonssjef, tegneserieredaktør, manuskonsulent, oversetter, språkvasker og korrekturleser. 

Nå er jeg i gang med å skrive skjønnlitteratur, etter mange år uten selvtillit på det området. Da jeg kom skikkelig i gang, tenkte jeg mye på hvorfor det hadde løsnet og bestemte meg for å hjelpe andre. Det gjør jeg gjennom

Foto: Eirin Dahl

Kontakt

Lurer du på noe?

Send en e-post til skriveliv1@gmail.com.

  • Spotify Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
bottom of page