top of page

Den vidunderlige flytsonenklovnefisk, korall, skriving, flytsonen, skrivelivet
Flyt gjennom skriveprosessen som en klovnefisk i tropiske farvann! Foto: Storyblocks

Når du er i flytsonen, lar du skrivingen føre deg med strømmen og glemmer tid og sted. Har du vært der? Vil du dit for første gang - eller om igjen?


Den svenske forfatteren Olof Lagercrantz beskrev det som krystaller som farer gjennom ham og føyes sammen igjen, og en tilstand halvveis i transe. Linda Lund Nilsson, forfatter og min beste venninne, opplevde flyttilstanden for fullt da hun skjønte hvilken historie hun skulle fortelle i boka “Kjære bestemor. Alt vi aldri snakket om”: “Det er den beste, mest gjennomstrømmende flyten jeg har opplevd. Jeg ble elva.”


Du kan komme i flytsonen gjennom å utvikle sju bestemte sider ved hvordan du skriver, basert på forskning gjennom mange år. Hør episoden og finn ut hvordan!


Nevnt i episoden

Foto: Eirin Dahl. Manuskonsulent Ingrid som smiler mot kamera.

Hvem er jeg?

Jeg heter Ingrid Sande Larsen, og jeg har skrevet hele livet.

I mange år har jeg jobbet med tekst på forskjellige måter, som journalist, pr-rådgiver, markedssjef, informasjonssjef, tegneserieredaktør, manuskonsulent, oversetter, språkvasker og korrekturleser. 

Nå er jeg i gang med å skrive skjønnlitteratur, etter mange år uten selvtillit på det området. Da jeg kom skikkelig i gang, tenkte jeg mye på hvorfor det hadde løsnet og bestemte meg for å hjelpe andre. Det gjør jeg gjennom

Foto: Eirin Dahl

Kontakt

Lurer du på noe?

Send en e-post til skriveliv1@gmail.com.

  • Spotify Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
bottom of page