top of page

Bli glad i hjemmekontoretHvor er det best å skrive? Noen liker å ha orden, andre trives best med papirer flytende rundt. Noen sitter, noen foretrekker å stå. Noen bruker tingene på hjemmekontoret aktivt i skrivingen sin.

Hva passer best for deg? Det vet ikke jeg, men i denne episoden forteller jeg om ulike ting som har vært og er viktig for ulike forfattere, og en artist. Håper det kan inspirere deg.

Nevnt i episoden

Foto: Eirin Dahl. Manuskonsulent Ingrid som smiler mot kamera.

Hvem er jeg?

Jeg heter Ingrid Sande Larsen, og jeg har skrevet hele livet.

I mange år har jeg jobbet med tekst på forskjellige måter, som journalist, pr-rådgiver, markedssjef, informasjonssjef, tegneserieredaktør, manuskonsulent, oversetter, språkvasker og korrekturleser. 

Nå er jeg i gang med å skrive skjønnlitteratur, etter mange år uten selvtillit på det området. Da jeg kom skikkelig i gang, tenkte jeg mye på hvorfor det hadde løsnet og bestemte meg for å hjelpe andre. Det gjør jeg gjennom

Foto: Eirin Dahl

Kontakt

Lurer du på noe?

Send en e-post til skriveliv1@gmail.com.

  • Spotify Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
bottom of page