top of page

Alt du ikke visste at du lurer på om innkjøpsordningen

  • Det er ingen vits i å søke innkjøpsordningen, de favoriserer bare store forlag.

  • Jeg skjønner ingenting av det søknadsskjemaet!

  • Kan jeg virkelig ikke markedsføre boka mi før jeg har sendt inn søknad?Kanskje du sitter og river deg i håret over søknadsskjemaet til innkjøpsordningen for skjønnlitteratur nå, med tanker som de over. Eller du har tenkt å sende inn søknad senere. Selv om du ikke er i søknadsmodus, er Skrivelivets spesialepisode om innkjøpsordningen nyttig likevel, for et lite glimt inn i en del av litteratur-Norge som forfattere ofte blir en del av.


Hør episoden der du hører på podcast, for eksempel Spotify eller Apple.


Alle retningslinjer og søknadsskjemaer finnes på Kulturrådet.

Foto: Eirin Dahl. Manuskonsulent Ingrid som smiler mot kamera.

Hvem er jeg?

Jeg heter Ingrid Sande Larsen, og jeg har skrevet hele livet.

I mange år har jeg jobbet med tekst på forskjellige måter, som journalist, pr-rådgiver, markedssjef, informasjonssjef, tegneserieredaktør, manuskonsulent, oversetter, språkvasker og korrekturleser. 

Nå er jeg i gang med å skrive skjønnlitteratur, etter mange år uten selvtillit på det området. Da jeg kom skikkelig i gang, tenkte jeg mye på hvorfor det hadde løsnet og bestemte meg for å hjelpe andre. Det gjør jeg gjennom

Foto: Eirin Dahl

Kontakt

Lurer du på noe?

Send en e-post til skriveliv1@gmail.com.

  • Spotify Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
bottom of page