Prøv gratis,
betal hva du vil!

Hei! Jeg heter Ingrid Sande Larsen og er forfatter og forfattermentor. Mange skrivende kjenner meg fra podcasten Skrivelivet. 

Hvis du sliter med å komme i gang med å skrive eller skrivingen har stoppet opp, er dette "Få skrivemotoren i gang" for deg.

💡Tom for ideer? Jeg har en hel idévulkan hvor du kan generere ideer, eller rappe mine. 

😫 Er du plaget av irrgrønn misunnelse eller nede i gjørma på grunn av et avslag? Jeg tar deg gjennom de vanskelige følelsene så du klarer å skrive igjen.

📖  Sliter du med å finne din egen stemme som forfatter? Er du så frustrert at du lurer på hvorfor du i det hele tatt driver med denne skrivingen? Jeg har tips, triks og øvelser.

Uansett hva du sliter med, finnes det en leksjon for deg i kurset. Jeg deler rundhåndet av mine egne teknikker for å finne flyten, takle vonde følelser rundt skrivingen og varme opp stive skrivemuskler.

Prøv «Få skrivemotoren i gang» gratis i tre dager!

Vil du ha tilgang etter prøveperioden, kan du kjøpe kurset til den prisen du vil. Minstepris er 149 kroner. 

Om du ikke har mye å rutte med, betaler du det du synes du kan. Om du vil støtte en liten bedrift som brenner for at alle som vil, skal få skrive, må du gjerne ta i litt ekstra.

Ta kontakt om du lurer på noe! 

Prøv kurset
 
Jeg håper jeg kan gi deg inspirasjon og skriveglede i dette kurset.

God skrivelyst!
Ingrid

 

Gratis i tre dager

Få skrivemotoren i gang - prøv kurset gratis i tre dager! 

 💡Tom for ideer? 

😫 Plaget av irrgrønn misunnelse eller nede i gjørma på grunn av et avslag?

📖  Sliter du med å finne din egen stemme som forfatter? Er du så frustrert at du lurer på hvorfor du i det hele tatt driver med denne skrivingen? 

Prøv «Få skrivemotoren i gang» gratis i tre dager!

Vil du ha tilgang etter prøveperioden, eller støtte Skrivelivet, kan du kjøpe kurset til den prisen du vil. Minstepris er 149 kroner.

Ta kontakt om du lurer på noe! 

Prøv kurset
Jeg håper jeg kan gi deg inspirasjon og skriveglede i dette kurset.

God skrivelyst!
Ingrid